Main Content

Premis Cangur 2016

Image Premis Cangur 2016

L'acte d'entrega de premis de la XXI Prova Cangur de la SCM i d'altres activitats individuals de la Societat Catalana de Matemàtiques es va celebrar el dia 25 de maig de 2015 a la Sala Arnau de Vilanova de l'Hotel Campus/centre de convencions de l'Universitat Autònoma UAB (a Bellaterra) presidit per la Consellera d'Ensenyament i el Rector de la UAB.

Objectius de la Prova Cangur

 

Aquesta associació, de caràcter internacional, reuneix personalitats del món matemàtic de nombrosos països. Té com a objectiu difondre la cultura matemàtica per tots els mitjans al seu abast i, en particular, per l'organització d'un joc-concurs anual que es desenvoluparà el mateix dia en totes les nacions participants. L'objectiu d'aquesta iniciativa és estimular i motivar tants alumnes com sigui possible  ..//.. i contribueix a la popularització de les matemàtiques entre la mainada i els joves. Es recolza en una participació massiva en un esdeveniment científic i assegura una àmplia base popular a aquesta activitat. El concurs vol atreure el màxim nombre de participants sense cap objectiu de selecció nacional ni de comparació entre països.

 

Ferran Arévalo Martínez

Image Ferran Arévalo Martínez

En quan al nivell de 1r de batxillerat del Cangur-SCM-2016, Ferran Arévalo Martínez, del grup de primer de Batxillerat B del Can Mas, va obtenir el premi de categoria A, amb 108 punts.

Enllaç a la pàgina dels premis Cangur 2016:

http://www.cangur.org/cangur/cang2016/premis.php#acte

Serveis

Multimedia

Frases cèlebres

  • Eduqueu als nens i no serà necessari castigar als homes. (Pitàgores)

enllaços

Resolució óptima 1280 x 1024 px


Designed by PCBEstudio© with CMS