Main Content

Premis Sambori 2016

Image Premis Sambori 2016

Miquel Bañuls López va aconseguir un dels Premis Sambori a nivell nacional, en la darrera Festa del Tinter que es va celebrar el passat 27 de maig.

Meritori tercer premi per a Miquel Bañuls

Image Meritori tercer premi per a Miquel Bañuls

La tarda de divendres, 27 de maig, el Casinet d'Hostafrancs, ple de gom a gom , va ser l'espai on va tenir lloc la festa del Tinter 2016.

Més de 400 persones van gaudir d'una tarda plena de premis i espectàcle. Comediants van ser els responsables d'escenificar l'acte de lliurament dels premis dins el marc del Llibre de les bèsties amb exemples didàctics i moralitzadors fent homenatge a la figura de Ramon Llull. El trobador juntament amb la guineu, la lleoparda, el simi, la donzella, el papagai, el senglar, l'elefant i el lleó van acompanyar als protagonistes de la festa a rebre els seus premis.

Els primers premis que es van donar van ser els Pissiganya de poesia i poesia visual que enguany han celebrat la seva cinquena edició.

El nostre alumne de 1r d'ESO D, Miquel Bañuls López va aconseguir el tercer premi Sambori a nivell nacional en la categoria de secundària, per la seva obra amb el títol 'Una caputxeta no tan vermella'.

Enllaç a la notícia:

https://www.omnium.cat/noticia/gran-exit-de-la-segona-edicio-del-tinter-de-les-lletres-catalanes

Enllaç a imatges de l'esdeveniment:

https://www.flickr.com/photos/omniumcultural/sets/72157668711538971

El Tinter

Serveis

Multimedia

Frases cèlebres

  • Eduqueu als nens i no serà necessari castigar als homes. (Pitàgores)

enllaços

Resolució óptima 1280 x 1024 px


Designed by PCBEstudio© with CMS